Curatenie generala la cerere

2Limad Lux oferă servicii de curăţenie generală ce pot fi prevăzute în contract/abonament sau la cerere – după renovări, activităţi cu public, reînchiriere, etc.

Preţurile pentru acest tip de serviciu sunt negociabile, în funcţie de mărimea suprafeţelor, a gradului de murdărie, a produselor folosite, de tipul de abonament şi frecvenţa lucrărilor.

Tarifele includ costul consumabilelor, uzura uneltelor şi a maşinilor, plata forţei de muncă, deplasarea echipei la imobilul la care se oferă serviciul de curăţenie, precum şi profitul societăţii.

Calculul final al preţului se stabileşte după evaluarea spaţiului de către un reprezentant al firmei şi va fi specificat în contractul de prestări servicii. Preţurile nu se modifică şi nu conţin TVA, LIMAD LUX srl nefiind societate comercială plătitoare de TVA.

Limad Lux foloseşte consumabile profesionale, detergenţi şi soluţii certificate ISO, avizate de Ministerul Sănătăţii şi care respectă normele Uniunii Europene. La cerere, oferim servicii de curăţenie prin folosirea detergenţilor, a săpunurilor sau șampoanelor speciale, certificate bio sau eco, oferite de producători renumiţi.

PREŢURI INFORMATIVE CURĂȚENIE DUPĂ CONSTRUCTOR:

Preturile se negociaza in avantajul beneficiarului si difera de la un loc la altul, in functie de mai multi factori care vor fi discutati cu beneficiarul.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare!

 

Cere evaluare de pret

Intra pe pagina de contact, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei primi o oferta de preturi

Testimoniale

„Suntem foarte multumiti de serviciile de curatenie oferite de firma Limad Lux.”
Florin Constantinescu,  Simetriq Line SA
„Apreciem organizarea echipelor de lucru si serviciile de curatenie oferite.”
Bobis GeluGlig MGM Comex SRL