CURATENIE SCARA DE BLOC IN TIMISOARA SI ZONA GIROC

BDA Cleaning Services ofera servicii de curatenie pentru scari de bloc in abonament sau la cerere – dupa constructor.

Preţurile pentru acest tip de serviciu sunt negociabile, în funcţie de mărimea suprafeţelor, a gradului de murdărie, a produselor folosite, de tipul de abonament şi frecventa lucrarilor.

Tarifele includ costul consumabilelor, uzura uneltelor şi a maşinilor, plata forţei de muncă, deplasarea echipei la imobilul la care se oferă serviciul de curăţenie, precum şi profitul societăţii.

Calculul final al preţului se stabileşte după evaluarea spaţiului de către un reprezentant al firmei şi va fi specificat în contractul de prestări servicii. Preţurile nu se modifică şi nu conţin TVA, BDA Cleaning Services nefiind societate comercială plătitoare de TVA.

Folosim consumabile profesionale avizate de Ministerul Sanatatii si care respecta normele Uniunii Europene privind siguranta si poluarea. La cerere, oferim servicii de curatenie generala cu produse puse la dispozitie de catre beneficiar.

OPERATIUNI INCLUSE:

  • – maturat,
  • – spalat scari bloc,
  • – sters balustrada,
  • – indepartat panze paianjen,
  • – sters usa acces si cutii postale

Produsele folosite sunt avizate si certificate.

ATENTIE! Serviciul se adapteaza in functie de cererea beneficiarului.

Preturile se negociaza in avantajul beneficiarului si difera de la un loc la altul, in functie de mai multi factori care vor fi discutati cu beneficiarul.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare!

100 la suta profesionalism si incredere

Cere oferta de pret!

Intri pe pagina de contact, completezi formularul, vei fi contactat pentru evaluare gratuita la locatia de curatat, venim sa facem o evaluare in urma careia se stabileste pretul personalizat.