Curatenie scara de bloc in abonament

2BDA Cleaning Services ofera servicii de curatenie pentru scari de bloc in abonament sau la cerere – dupa constructor.

Preţurile pentru acest tip de serviciu sunt negociabile, în funcţie de mărimea suprafeţelor, a gradului de murdărie, a produselor folosite, de tipul de abonament şi frecventa lucrarilor.

Tarifele includ costul consumabilelor, uzura uneltelor şi a maşinilor, plata forţei de muncă, deplasarea echipei la imobilul la care se oferă serviciul de curăţenie, precum şi profitul societăţii.

Calculul final al preţului se stabileşte după evaluarea spaţiului de către un reprezentant al firmei şi va fi specificat în contractul de prestări servicii. Preţurile nu se modifică şi nu conţin TVA, BDA Cleaning Services nefiind societate comercială plătitoare de TVA.

Folosim consumabile profesionale avizate de Ministerul Sanatatii si care respecta normele Uniunii Europene privind siguranta si poluarea. La cerere, oferim servicii de curatenie generala cu produse puse la dispozitie de catre beneficiar.

PREŢURI INFORMATIVE CURĂȚENIE SCARA DE BLOC:

Preturile se negociaza in avantajul beneficiarului si difera de la un loc la altul, in functie de mai multi factori care vor fi discutati cu beneficiarul.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare!

 

Cere evaluare de pret

Intra pe pagina de contact, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei primi o oferta de preturi

Testimoniale

„Suntem foarte multumiti de serviciile de curatenie oferite de firma BDA Cleaning Services.”
Florin Constantinescu,  Simetriq Line SA
„Apreciem organizarea echipelor de lucru si serviciile de curatenie oferite.”
Bobis GeluGlig MGM Comex SRL