Cerere de preț

Formular pentru cerere de preț

Pentru a ne face o idee despre cererea dvs. vă rugăm să completați datele din formularul de mai jos. În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru răspuns sau pentru alte detalii, dacă vor fi necesare. Vă mulțumim!

Numele (obligatoriu)

Forma juridică (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Ma intereseaza unul din urmatoarele servicii (obligatoriu)

Tip imobil (obligatoriu)

Numar de bai sau toalete (obligatoriu)

Suprafata totala de curatat (obligatoriu)

Mesaj

SUNT DE ACORD CU PRELUCRAREA DATELOR MELE PERSONALE (NUME, PRENUME, TELEFON, ADRESA DE EMAIL)

Scrie textul de mai jos
captcha

NOTA: Imagini, fisiere si/sau informatii suplimentare le puteti trimite pe adresa BDA Cleaning Services, office[at]curatenie.tm.ro

Ce trebuie să știți înainte de a solicita servicii de curățenie

Serviciile de curățenie sunt servicii externalizate pentru care, în schimbul timpului alocat sau angajării de personal suplimentar, se plătește o sumă de bani. Această sumă trebuie să cuprindă costul cu investiția inițială, cu personalul, cu materialele consumabile, cu transportul personalului, cu taxe și impozite pe care firma le plătește către stat, serviciile externalizate, etc., la care se adaugă profitul firmei.

Prin acest formular de cerere de servicii încercăm să ne facem o idee despre ce anume doriți, cine sunteți și ce mai trebuie știut înainte de a vă lansa o ofertă fermă de preț. Cel mai bine este să putem vedea locația, necesarul de servicii, periodicitatea acestora și să știm suma pe care doriți să o alocați.

cel mai bun raport pret calitate-01

Avem cele mai bune servicii de pe piața din Timișoara ce reflectă cel mai bun raport preț/calitate.