Curatenie si igienizare dupa constructor

27-09-2011_337-1(66).jpgBDA Cleaning Services oferă servicii de igienizare şi curăţenie după constructor, la finalul construirii, după reparaţii sau alte intervenţii asupra imobilelor. Serviciul nu include transportul molozului sau a altor materiale rămase în urma construirii.

Preţurile pentru acest tip de serviciu sunt negociabile, în funcţie de mărimea suprafeţelor, a gradului de murdărie şi a produselor folosite.

Tarifele includ costul consumabilelor, uzura uneltelor şi a maşinilor, plata forţei de muncă, deplasarea echipei la imobilul la care se oferă serviciul de curăţenie după renovare sau după construcţie, precum şi profitul societăţii.

Calculul final al preţului se stabileşte după o evaluare efectuată de către un reprezentant al firmei. Acest preţ va fi specificat în contractul de prestări servicii şi nu se modifică. BDA Cleaning Services nu este societate comercială plătitoare de TVA.

PREŢURI INFORMATIVE SERVICII CURĂȚENIE DUPA CONSTRUCTOR:

Preturile se negociaza in avantajul beneficiarului si difera de la un loc la altul, in functie de mai multi factori care vor fi discutati cu beneficiarul.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare!

 

Cere evaluare de pret

Intra pe pagina de contact, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei primi o oferta de preturi

Testimoniale

„Suntem foarte multumiti de serviciile de curatenie oferite de firma BDA Cleaning Services.”
Florin Constantinescu,  Simetriq Line SA
„Colaboram cu BDA Cleaning Services si suntem multumiti de servicii si flexibilitate.”
Monus Daniela,  Craiovan Consulting