Curatenie si igienizare dupa renovare

27-09-2011_337-1(66).jpgLimad Lux oferă servicii de igienizare şi curăţenie după renovări, la finalul construirii, după reparaţii sau alte intervenţii asupra imobilelor. Serviciul nu include transportul molozului sau a altor materiale rămase în urma renovării/construirii.

Preţurile pentru acest tip de serviciu sunt negociabile, în funcţie de mărimea suprafeţelor, a gradului de murdărie şi a produselor folosite.

Tarifele includ costul consumabilelor, uzura uneltelor şi a maşinilor, plata forţei de muncă, deplasarea echipei la imobilul la care se oferă serviciul de curăţenie după renovare sau după construcţie, precum şi profitul societăţii.

Calculul final al preţului se stabileşte după o evaluare efectuată de către un reprezentant al firmei. Acest preţ va fi specificat în contractul de prestări servicii şi nu se modifică. LIMAD LUX srl nu este societate comercială plătitoare de TVA.

PREŢURI INFORMATIVE SERVICII CURĂȚENIE TIMIȘOARA:

Preturile se negociaza in avantajul beneficiarului si difera de la un loc la altul, in functie de mai multi factori care vor fi discutati cu beneficiarul.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare!

 

Cere evaluare de pret

Intra pe pagina de contact, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei primi o oferta de preturi

Testimoniale

„Suntem foarte multumiti de serviciile de curatenie oferite de firma Limad Lux.”
Florin Constantinescu,  Simetriq Line SA
„Colaboram din 2012 cu Limad Lux si suntem multumiti de servicii si flexibilitate.”
Monus Daniela,  Craiovan Consulting