Servicii de curatenie in abonament

CURATENIE IN ABONAMENTTipuri de spatii pentru curatenie in abonament

Limad Lux ofera servicii de curatenie pentru birouri, sali de conferinte, spatii pentru firme, cabinete medicale, restaurante, baruri, asociatii de locatari, saloane de coafura sau/si cosmetica, … pe baza de contract si abonament.

Preturi aproximative pentru curatenie in abonament pe raza municipiului Timisoara

Preţurile pentru acest tip de serviciu sunt negociabile, în funcţie de mărimea suprafeţelor, a gradului de murdărie, a produselor folosite şi de frecvenţa lucrărilor.

Tarifele includ costul consumabilelor, uzura uneltelor şi a maşinilor, plata forţei de muncă, deplasarea echipei la imobilul la care se oferă serviciul de curăţenie, precum şi profitul societăţii.

Calculul final al preţului se stabileşte după evaluarea spaţiului de către un reprezentant al firmei şi va fi specificat în contractul de prestări servicii. Preţurile nu se modifică şi nu conţin TVA, LIMAD LUX srl nefiind societate comercială plătitoare de TVA.

Folosim consumabile profesionale, detergenţi şi soluţii certificate ISO, avizate de Ministerul Sănătăţii şi care respectă normele Uniunii Europene. La cerere, oferim servicii de curăţenie prin folosirea detergenţilor, a săpunurilor sau șampoanelor speciale, certificate bio sau eco, oferite de producători renumiţi.

PREŢURI INFORMATIVE SERVICII DE CURĂȚENIE:

Preturile se negociaza in avantajul beneficiarului si difera de la un loc la altul, in functie de mai multi factori care vor fi discutati cu beneficiarul.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare!

Cere evaluare de pret

Intra pe pagina de contact, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei primi o oferta de preturi

Testimoniale

„Colaboram din 2012 cu Limad Lux si suntem multumiti de servicii si flexibilitate.”
Monus Daniela,  Craiovan Consulting
„Suntem multumiti de seriozitatea si de calitatea serviciilor raportate la pret.”
Mirela Borbely,  General Security