SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE IN TIMISOARA

Asiguram garantia serviciilor prin vechimea in domeniu si numarul de clienti multumiti.

BDA Cleaning Services este firma de servicii de curatenie in Timisoara cu experienta in domeniu. Oferim garantia seriozitatii si a calitatii serviciilor si aproduselor noastre, oferindu-va inclusiv varianta de curatenie profesionala cu produse ECO şi BIO.
Curatenie generala

Curatenie generala

De cele mai multe ori suntem solicitati sa efectuam servicii de curatenie generala de sarbatori. De aceea va rugam sa ne contactati din timp pentru a putea planifica, impreuna cu dvs., data si ora la care sa efectuam acest serviciu.

Curatenie in abonament

Curatenie in abonament

Abonamentul de curatenie reprezinta garantia ca v-ati asigurat de realizarea unui serviciu indispensabil pentru biroul, sala dvs. de conferinte, cabinetul medical sau scara de bloc pe care o administrati.

Curatenie dupa constructor si dupa zugravit

Curatenie dupa constructor si dupa zugravit

Efectuam curatenie dupa constructor, dupa renovari sau dupa zugravit in locatii aflate in Timisoara si imprejurimi. Lucrarile pe care le realizam nu includ eliberarea si transportul molozului.

Curatenie scara de bloc

Curatenie scara de bloc

Periodic, de regula de doua ori pe saptamana, scarile de bloc trebuiesc curatate in zonele de folosinta comuna si in zona de depozitare a gunoiului. Oferim astfel de serviciu, in abonament, pentru asociatiile de proprietari.

Curatare covoare, canapele si tapiterii

Curatare covoare, canapele si tapiterii

Acesta este un serviciu atat conex serviciilor de curatenie generala, cat si independent, putand fi executat la cerere de catre lucratorii nostri specializati, folosind aparatura profesionista.

Recrutam personal

Recrutam personal

Daca esti in cautarea unui loc de munca stabil, esti o persoana dinamica si ai aptitudini de munca in echipa atunci esti persoana pe care o cautam. Aplica pe pagina JOB sau suna-ne pentru a stabili un interviu cu dvs.

100 la suta profesionalism si incredere

Cere oferta de pret!

Intri pe pagina de contact, completezi formularul, vei fi contactat pentru evaluare gratuita la locatia de curatat, venim sa facem o evaluare in urma careia se stabileste pretul personalizat.
Cere o oferta de pret si servicii